Fiber Internet

Internet is sinds de jaren ’90 sterk in opkomst. In de loop van de jaren is het internet steeds meer ontwikkeld. Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken. Het internet wordt stabieler en daarnaast ook nog is sneller. Een aanbieder van razendsnel internet is Fiber. Op deze pagina geven wij meer informatie over Fiber.

Er zijn verschillende soorten internetaansluitingen, namelijk:

  • Internet via de telefoonlijn: er zijn drie verschillende vormen van internet via de telefoonlijn. Namelijk het in bellen via de telefoonlijn. Dit is relatief oud en komt tegenwoordig bijna niet meer voor. Daarnaast is er een ISDN verbinding wat de opvolger van de telefoonlijn verbinding is. Daarnaast heb je de bekende ADSL verbinding. Deze verbinding wordt in Nederland nog het meest gebruikt. In de praktijk wordt een maximale snelheid van ongeveer 25 Mbit per seconde gehaald. Wanneer men verder van de wijkcentrale afwoont zal de verbinding slechter worden.
  • Internet via de kabel: een welbekende eigenschap van kabelinternet is dat men altijd de TV diensten van de aanbieder moet afnemen. De grootste spelers van kabelinternet is Ziggo en UPC. Deze bedrijven zijn van oudsher dan ook kabeltelevisie aanbieders. De snelste verbinding is ongeveer 100 Mbit per seconde.
  • Internet via glasvezel: momenteel de snelste manier van surfen op het internet. Snelheden van 100mbit per seconde is normaal. Niet overal in Nederland is het mogelijk om glasvezelinternet te krijgen. Op de website van de verschillende glasvezelaanbieders is het mogelijk om te controleren of het mogelijk is om een glasvezelverbinding te krijgen.

Wat is Fiber internet?

Fiber InternetVanwege het feit dat glasvezelinternet de toekomst is, gaan wij dieper in op deze vorm van internet. Fiber internet is een aanbieder waar u glasvezelinternet bij kunt bestellen.

Fiber internet biedt drie verschillende pakketten aan. Deze pakketten hebben op het moment van schrijven (25 augustus 2015) een aanbieding waarbij elk pakket €34,95 per maand kost. Deze prijs geldt voor de eerste drie maanden. Vervolgens wordt de normale prijs in rekening gebracht. Het goedkoopste pakket is €44,95 en het duurste pakket €64,95.

Over het algemeen zijn de prijzen van Fiber internet relatief goedkoop. Maar wat krijg je precies voor deze prijs? Het is een totaal pakket dus er zit in ieder geval TV bij. Het is niet zomaar TV want het is zelfs interactieve TV. Dat wil dus zeggen dat het mogelijk is om programma’s stop te zetten wanneer u bijvoorbeeld even naar de WC moet. Wanneer u uw sanitaire stop heeft gedaan dan kunt u zelf weer het programma starten waar u was gebleven. Zo mist u dus niks van uw favoriete programma. Daarnaast is het mogelijk om TV te kijken op uw smartphone, tablet en PC.

Het enige verschil met de duurdere pakketten is dat de duurdere pakketten een snellere internetverbinding hebben. Daarnaast hebben de duurdere pakketten de beschikking over meer TV zenders.

Naast de TV aansluiting en de internet aansluiting biedt fiber internet in zijn totaalpakketten ook een telefoon aansluiting aan. U heeft dus 1 aanbieder waar alles bij is geregeld.

<script type=”text/javascript” src=”https://developers.affiliateprogramma.eu/allesin1/general.js”></script>
<link rel=”stylesheet” type=”text/css” href=”https://developers.affiliateprogramma.eu/allesin1/style.css”><div class=”daisyconAllesineenContainer” data-mediaID=”241989″ data-subid=”” data-filters=”y” data-actionColor=”FF8201″ data-basicColor=”3498DB” data-buttonText=”View” data-view=”normaal” data-order=”regularprice” data-package=”internettvbellen” data-limit=”25″ data-advertiser=”all”></div>

Voordelen Fiber internet

De alles in 1 pakket is handig vanwege het feit dat u aanbieder heeft voor uw tv – , internet – en telefoonaansluiting. Als er om wat voor reden problemen zijn kunt u direct de klantenservice raadplegen. Deze helpen u direct en waar nodig sturen zij een monteur bij u langs.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >