KPN Internet

Alle Aanbiedingen van KPN internet in 1 Overzicht kun je hier vinden.

In Nederland is KPN één van de grootste telecom-aanbieders en aangezien het bedrijf al sinds 1852 bestaat, ook degene met de oudste wortels. In die tijd startte de overheid als PTT met de aanleg van nationale telegrafieverbindingen en bood het een overzichtelijk pakket van diensten aan, verdeeld in een post-, telegrafie- en telefonietak. In 1989 ging het bedrijf door onder de naam KPN (Koninklijke PTT Nederland) en met de opkomst van het internet werd het opgesplitst in KPN en TNT (nu Post NL). Tegenwoordig is het niet enkel meer een telecombedrijf, maar een volwaardige ICT-dienstverlener met aanbod in vast en mobiel bellen, internet en interactieve televisie.

KPN gelooft in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt. In een wereld waar tijd en locatie er steeds minder toe doen is de visie van KPN dat technologie verbindt en dat KPN zelf daarin de verbindende factor is met een netwerk dat Nederland verder brengt.

KPN internet met een Alles-in-1 pakket

Voor KPN internet zijn er grofweg drie opties: middels een Alles-in-1-pakket, met interactieve televisie of met (optioneel) bellen.

Er zijn drie Alles-in-1 pakketten:

Een Instap-pakket voor 45 euro, een Standaard-pakket van 60 euro en het Premium-pakket is 82,50 euro.

Het televisie aanbod van al deze pakketten bevat een HD ontvanger en 60 televisiezenders, waarvan 20 in HD. Verder kan er gebruik gemaakt worden van begin- en programma gemist, online TV kijken, pauzeren en ontvang je 90 radiozenders. Met het draadloze modem kun je gebruik maken van 20 MB internet en KPN Up, een dienst waarmee al je bestanden op één veilige, centrale plek opgeslagen worden.

Als klant van KPN internet kun je bovendien op 13 miljoen locaties gebruik maken van gratis wifi. Thuis bel je voordelig naar vast en mobiel voor 0,10 cent per minuut. Met het Standaard-pakket krijg je een tweede HD ontvanger en een Spotify Premium account. Ook kun je programma’s opnemen. Het internet wordt met 60 MB aangeboden. Met Premium krijg je ook KPN veilig die drie apparaten beschermd tegen virussen, spam en cyber criminelen. Daarnaast ontvang je HBO en kun je onbeperkt gratis bellen.

Optioneel en voor een klein extra bedrag per maand kun je, bovenop je pakket, altijd meerdere uitbreidingen kiezen zoals extra zenders of themakanalen.

Internet met televisie

Voor internet in combinatie met interactieve televisie kies je voor een alles-in-1 pakket zonder bellen. Hiervoor zet je binnen je pakketkeuze de optie voor bellen gewoon uit.

Internet met optioneel bellen

KPN Internet

Wanneer je enkel internet wilt, of internet met bellen, wordt dit met 20 MB (voor 32,50 euro) of 60 MB (37,50 euro) aangeboden. Je maakt gebruik van KPN Up en hebt voor 5 euro extra ook KPN veilig. Daarnaast ontvang je de wifi (op 13 miljoen locaties) en een gratis modem. Het bellen is optioneel en uit te breiden met onbeperkt bellen voor 9,50 euro (avond en weekend) of 16,50 euro (altijd).

Prijzen en mogelijkheden

Alle genoemde prijzen zijn per maand. Momenteel loopt er een actie voor de Alles-in-1 pakketten. Die zijn nu de eerste drie maanden 35 euro. KPN internet (en bellen) is 22,50 euro. Voor alle pakketten geldt dat er 35 euro aan activatiekosten in rekening worden gebracht. Installatie ter waarde van 62,50 euro is gratis.

Per locatie kan het aanbod verschillen. Door een postcode in te voeren is te zien of een dienst leverbaar is. Dit heeft met name te maken met KPN internet dat op steeds meer plekken via glasvezel, dus sneller, aangeboden kan worden.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >