Nederlandse Energie Maatschappij internet

Op zoek naar de beste aanbiedingen van Nederlandse Energie Maatschappij internet? Hier kun je ze vinden.

Het lijkt misschien vreemd: internet afnemen bij een energiemaatschappij. Maar bij de Nederlandse Energie Maatschappij (tegenwoordig officieel bekend onder de afkorting NLE) kan het gewoon. Op zich natuurlijk ook niet heel erg schokkend: bedrijven zien doorlopend nieuwe kansen en breiden hun diensten uit. Dat is dus precies wat de Nederlandse Energie Maatschappij heeft gedaan.

Het resultaat is dat u bij NLE internet af kunt nemen via een glasvezelaansluiting of via een (ouderwetse) koperaansluiting. Welke aansluiting voor u van toepassing is hangt af van de plaats waar uw woning staat. Bent u aangesloten op glasvezel, dan kan NLE gebruikmaken van deze techniek. Hebt u geen glasvezelaansluiting dan moet u kiezen voor de “good old” koperdraden. Ook hiermee is het trouwens perfect mogelijk om snel internet uw huis binnen te halen, hoewel glasvezel – indien mogelijk – wel net wat meer mogelijkheden biedt.

Internet via KPN-netwerk

Besluit u internet af te nemen van de Nederlandse Energie Maatschappij dan betekent dit dat u gebruikmaakt van een netwerk met een stabiele dekking in heel Nederland. Dit netwerk is van één van de grootste telecomproviders in Nederland, namelijk KPN. De Nederlandse Energie Maatschappij maakt dus geen gebruik van een eigen netwerk. Dit is zeker geen uitzondering.

Veel internet aanbieders maken namelijk gebruik van het netwerk van een derde partij. De prijs die NLE voor zijn diensten vraagt hangt overigens niet samen met de prijzen die KPN vraagt. Het zou dus prima kunnen dat u met internet van de Nederlandse Energie Maatschappij stukken goedkoper bent dan bij de partij (KPN) die de eigenaar van het netwerk is. NLE staat er namelijk wel om bekend dat ze traditionele markten willen “opschudden” zoals ze het zelf noemen.

Nederlandse Energie Maatschappij Alles in 1

Nederlandse Energie Maatschappij internet

Alleen internet afnemen bij de Nederlandse Energie Maatschappij is uiteraard mogelijk. Toch vinden de meeste consumenten het prettig wanneer ze zowel internet, televisie als telefonie bij één en dezelfde partij af kunnen nemen. Dat hebben ze bij NLE ook begrepen, en dus bieden ze deze mogelijkheid dan ook. Wie gebruik wil maken van de opties voor digitale televisie die NLE biedt heeft de keuze uit verschillende pakketten.

De digitale televisie wordt (evenals het internet) geleverd via het netwerk van KPN. Het basispakket dat NLE aanbiedt mag die naam eigenlijk niet eens dragen. Met 117 televisiezenders kan er namelijk moeilijk meer van “basis” gesproken worden; zo uitgebreid is het aanbod op dat moment al.

Wilt u echter nog meer keuzemogelijkheden hebben? U zegt het maar! Sport, erotiek of film: waar uw interesses ook maar liggen: er is een passend zenderpakket voor u. Voor een klein bedrag per maand breidt u uw zenderaanbod nog verder uit. Ook voor wie graag aan de telefoon hangt om bij te kletsen met familie of vrienden is een overstap naar het alles-in-1-pakket van de Nederlandse Energie Maatschappij het overwegen meer dan waard.

Ook voor wat de telefoon betreft zijn er weer pakketten waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar het buitenland. Of onbeperkt bellen naar mobiele nummers. Of bellen naar vaste nummers; inderdaad ook onbeperkt!

Speciale korting voor energieklanten van NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is natuurlijk van oorsprong een energieaanbieder. En daar houdt dit bedrijf zich nog steeds mee bezig. Het zou dus best kunnen dat u op dit moment uw energie al afneemt bij NLE. Is dat het geval? Dan wordt het nog aantrekkelijker om ook uw telecomdiensten bij de Nederlandse Energie Maatschappij af te nemen.

Consumenten die (wat energie betreft) al klant zijn bij de Nederlandse Energie Maatschappij krijgen namelijk een interessante korting als ze het alles-in-1-pakket met internet, bellen en digitale televisie af gaan nemen bij NLE. Dat levert u niet alleen een meevaller op in uw portemonnee, het is ook nog eens praktisch. U hebt dan namelijk één aanspreekpunt met betrekking tot uw energie- en telecomvraagstukken.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >