Online.nl Internet

Op zoek naar de beste aanbiedingen van Online.nl of wil je Online.nl vergelijken? Start hier.

Dit bedrijf is wellicht bij niet alle lezers van dit artikel bekend. Toch zou u deze aanbieder van TV, radio en internet moeten kennen vanwege het feit dat zij al actief zijn sinds 1993. In 1993 heette dit bedrijf nog Euronet en was toen bijna de enige aanbieder die internet in een doos aanbood. Dit verschijnsel werd vervolgens al snel overgenomen door verschillende grote bedrijven.

Online.nl – een prachtig verhaal

Hoe online.nl is opgestart is een apart verhaal. De oprichter heeft namelijk gebluft dat zijn internet pakket in de grote winkels als Dixon en Vobis winkels zou liggen. Iedereen wou toen der tijd het internet pakket bestellen bij deze winkels echter bleek dat de oprichter helemaal geen zaken met deze bedrijven heeft afgesproken. Vervolgens namen Dixons en Vobis contact op met de oprichter zodat zij alsnog dit internet pakket kunnen aanbieden aan de klanten. Zo begon het balletje te rollen waardoor Online.nl is doorgegroeid tot 1 van de grootste internet aanbieders van internet, tv en telefonie.

Het internet van Online.nl kenmerkt zich als een stabiel netwerk. Naast dit stabiele netwerk biedt Online.nl ook een totaal pakket aan bestaande uit verschillende TV-zenders en telefonie. Sommige TV-zenders zijn zelfs in HD te bekijken. Uiteraard zou u daarvoor wel een HD televisie moeten hebben.

Kunt u nog zonder internet?

Vooral het internet is tegenwoordig niet weg te denken. We doen even een kleine test:

  • Zou een maand lang zonder internet kunnen?
  • Hoevaak controleert u uw e-mail?
  • Gebruikt u mobiel internet? Ook op vakantie?

Online.nl InternetWaarschijnlijk zult u op deze vragen een antwoord geven waaruit blijkt dat u niet meer zonder het internet kan. Wanneer wij even terug in de tijd gaan zult u merken dat u 10 jaar geleden nog gemakkelijk zonder internet kan. Tegenwoordig lukt dat echt niet meer en doen wij onder ander steeds minder met de post. Het wordt dan ook steeds belangrijker om snel internet te hebben. We moeten namelijk 24 uur per dag bereikbaar zijn om e-mailtjes te beantwoorden of andere zaken via het internet te regelen.

De toekomst van het internet

Het internet wordt een steeds belangrijkere schakel in ons leven. Steeds meer bedrijven kiezen er voor dat werknemers thuis kunnen werken. Er is dan wel een vereiste en dat is dat het internet snel en stabiel moet zijn. Online.nl kan daar een grote rol in spelen want het is ook mogelijk om glasvezelinternet af te sluiten. Het glasvezelinternet van Online.nl is momenteel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Doe de postcode check en controleer of het mogelijk is om ook bij u een glasvezelverbinding te krijgen. Wanneer de glasvezelverbinding ook bij u aangelegd kan worden zal het zeker weten geen problemen opleveren wanneer u thuis aan het werk bent.

Online.nl is een aanbieder van internet, tv en telefonie. Dit bedrijf kent zijn oorsprong uit de begin jaren ’90 en is nog steeds actief in dezelfde branche. Dat is niet voor niks en dat zegt ook wel iets over de stabiliteit van het bedrijf. Daarnaast zijn de meeste klanten al jaren lang trouw aan Online.nl. Zoekt u een aanbieder van stabiel en snel internet? Dan is Online.nl de ideale aanbieder.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >