T-Mobile Thuis Internet

De beste aanbiedingen van T-Mobile Thuis kun je hier vinden in ons overzicht.

Op zoek naar een goede internetaanbieder zullen veel Nederlandse consumenten wel even aan Vodafone denken. Dit is namelijk een bekende naam op de Nederlandse markt. Maar wat (consumenten)internet betreft kunnen we beter zeggen dat Vodafone een bekende naam wás. Want inmiddels werken Vodafone en Ziggo (een andere grote telecom-speler) samen. En dat onder de naam VodafoneZiggo. En dat heeft weer consequenties voor het alles-in-1- pakket (Vodafone Thuis) dat Vodafone tot voor kort aanbood.

De rechter heeft namelijk bepaald dat Vodafone Thuis moest worden afgestoten. Dat is gebeurd en dat is precies het punt waar T-Mobile om de hoek komt kijken. T-Mobile heeft namelijk Vodafone Thuis overgenomen. Logischerwijs is de naam toen ook maar even aangepast. Inmiddels wordt de combinatie van TV, Internet en vast bellen aangeboden onder de naam T-Mobile Thuis.

T-Mobile Thuis

T-Mobile biedt met T-Mobile thuis de ideale oplossing voor consumenten die zijn zaken in één keer wil kunnen regelen. Geen gedoe met verschillende aanbieders van (digitale) televisie, snel internet en telefoon; gewoon alles in 1. En van hoogwaardige kwaliteit uiteraard. Concreet betekent dat: bellen (vaste telefonie) vanaf 11 cent per minuut, internet met snelheden tot 500 Mbps en meer dan 30 HD-televisiezenders (meer dan 60 zenders in totaal).

Zelf een T-Mobile pakket samenstellen

T-Mobile Thuis

Tegenwoordig moet er voor de consument wat te kiezen zijn. Zo niet, dan stappen ze over. T-Mobile begrijpt dat en legt de regie met betrekking tot de te kiezen diensten dan ook bij de klant. Wel zo prettig. U krijgt alleen datgene waar u ook echt behoefte aan hebt.

Keuzemogelijkheden T-Mobile Thuis

De meeste klanten van T-Mobile Thuis kiezen voor het Alles-in-1-pakket waarbij bellen, snel internet en (HD-)televisie voor een vaste prijs per maand worden aangeboden. Niet zo gek, want als u dat ook doet bent u in één keer klaar. Maar zoals gezegd is er bij T-Mobile wat te kiezen dus wanneer u allen internet en televisie of alleen internet en bellen via T-Mobile geregeld wilt hebben kan dat natuurlijk ook. Zelfs als u aan alleen internet wel voldoende hebt is die mogelijkheid er via T-Mobile Thuis gewoon.

Overstappen naar T-Mobile Thuis

Overweegt u een overstap van uw huidige provider naar T-Mobile Thuis? Dan is het goed om te weten dat T-Mobile een garantie geeft dat die overstap vlekkeloos en moeiteloos zal verlopen. Sterker nog: de garantie houdt in dat je tijdens de overstap geen moment offline zal zijn. In een tijd waarin doorlopend online zijn zo ongeveer het hoogste goed is mag deze garantie toch wel prettig genoemd worden. Het enige dat u als overstapper moet doen is het doorgeven van de gegevens van de huidige aanbieder. Geen ingewikkeld gedoe dus.

T-Mobile Thuis Wifi-service

Wie weleens te maken heeft met een niet goed functionerende wifi-verbinding weet dat dit voor veel frustraties kan zorgen. Hebt u daar (te) vaak last van? Dan is er dus een extra reden om over te stappen naar T-Mobile Thuis. T-Mobile biedt de klant namelijk (als leuk extraatje) een speciale service waarmee goed wifi-bereik in huis wordt gegarandeerd.

Vaak kan het technische team van T-Mobile met wat goede tips op afstand al zorgen voor een beter bereik. Mocht dat als service echter niet toereikend zijn dan wordt er gewoon een monteur bij u langs gestuurd. Constateert die dat het wifi-signaal inderdaad te wensen overlaat dan wordt er zonder problemen een wifi-versterker geïnstalleerd en is het probleem van slechte bereikbaarheid dus opgelost.

Sportliefhebber?

Wie over wil stappen naar een andere provider én bovendien erg van voetbal uit de eredivisie houdt zit bij T-Mobile in elk geval eerste rang. In het basispakket voor de televisie zit namelijk standaard Fox Sports 1 Eredivisie. Zonder bij te betalen kunt u dus live alle wedstrijden uit de vaderlandse competitie volgen vanuit uw luie stoel.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >