Tele2 Internet

Tele2 heeft een duidelijke website waar internet, tv en telefonie afgesloten kan worden. De totaalpakketten die Tele2 aanbiedt zijn concurrerend met andere aanbieders. Het is daarom aan te raden om in ieder geval de Tele2 prijzen in de vergelijking mee te nemen. Naast het feit dat Tele2 voornamelijk consumenten als klanten heeft is het ook mogelijk om zakelijk telefonie, tv en internet af te sluiten. Ook hier zijn de prijzen concurrerend met andere aanbieders.

Klantenservice van Tele2

Op de website van Tele2 is het mogelijk om de laatste storingen te bekijken. Deze storingen zijn over het algemeen snel verholpen waardoor u eigenlijk geen hinder van ondervindt. We kunnen concluderen dat de communicatie van storingen met klanten op de website bovengemiddeld is.

Naast het feit dat storingen goed worden weergeven op de website, is het voor klanten ook belangrijk om vragen te kunnen stellen. Dit is mogelijk via e-mail en telefoon. Wanneer men een e-mail verstuurd wordt deze e-mail binnen 24 uur behandeld. Wilt u toch sneller geholpen worden dan is het verstandiger om even contact op te nemen met de helpdesk. De helpdesk is er op werkdagen tot 21.00 bereikbaar. Tot die tijd kunt u daar terecht voor klachten, vragen of opmerkingen over uw TV, internet of telefoonaansluiting.

De voordelen van Tele2 Internet

De meeste klanten vinden het belangrijk dat de dienst op een simpele manier afgesloten kan worden. Via de website van Tele2 is het mogelijk om snel en effectief een alles in 1 pakket af te sluiten. De site is in vergelijking met andere aanbieders dan ook zeer zeker een toegevoegde waarde.

Daarnaast is de klantenservice tot 21:00 op elke werkdag geopend. Dit is in vergelijking met andere aanbieders ongeveer hetzelfde. Voor zover wij hebben kunnen concluderen is de helpdesk erg professioneel en helpen mee wanneer het probleem direct opgelost kan worden. Wanneer dat niet het geval is kan een monteur bij u langskomen om te bekijken of het probleem verholpen kan worden. Er wordt een afspraak gemaakt op een dag dat het u uitkomt.

Overstappen naar Tele2 Internet

Het overstappen van aanbieder is tegenwoordig erg gemakkelijk. Het is in ieder geval belangrijk om te weten wanneer de daadwerkelijke afloopdatum van uw huidige contract is. Hoogstwaarschijnlijk zal dit wel op de factuur staan die u toen der tijd heeft gekregen. Wanneer u de factuur niet kunt vinden dan kunt u altijd de klantenservice van de huidige provider contacteren.

Daarnaast biedt Tele2 een zogenaamde “overstapdienst” aan waarbij alle handelingen uit handen worden genomen. U heeft dus nergens meer omkijken naar. Op de website is daar een aparte pagina voor ingericht. Op deze pagina wordt u stap voor stap begeleid en uiteindelijk zal Tele2 de volledige afhandeling uit handen nemen.

Wilt u liever zelf opzeggen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is wel aan te raden om Tele2 het te laten doen. Het enige wat u moet doorgeven aan Tele2 is de huidige aanbieder en het contractnummer. Daarnaast is het mogelijk om hetzelfde telefoonnummer te behouden alleen dan is het wel belangrijk dat Tele2 hierover wordt ingelicht. Zij nemen uiteindelijk contact op en zorgen ervoor dat u niks merkt van de overstap.

⚠️ Actie van de maand: Tijdelijk 3 Smart Wifiboosters gratis of 6 maanden korting op je pakket bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >