XS4ALL Internet

XS4ALL is de op een na oudste internetprovider van Nederland, die bekendstaat om de snelle, veilige en betrouwbare internetdiensten. XS4ALL internet is verkrijgbaar via glasvezelkabel, ADSL en mobiel internet. De provider biedt verschillende pakketten aan voor de particuliere en zakelijke markt. XS4ALL is in zijn bestaansgeschiedenis regelmatig door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste internetprovider van Nederland. De provider pronkt met het laagste storingspercentage van Nederland.

XS4ALL bestaat sinds 1993 en is in Amsterdam opgericht door vier toenmalige internetpioniers. De bedrijfsnaam wordt in het Engels uitgesproken als ꞌAccess for allꞌ. XS4ALL is sinds 1998 een dochteronderneming van KPN. De provider groeide in 2004 in omvang met de overname van Cistron, een jaar later gevolgd door de inlijving van HCCnet. Weer een jaar later kwam Demon Internet onder de vleugels van XS4ALL, dat zich met zijn hoogwaardige internetdiensten richt op veeleisende consumenten en professionals.

De Pakketten van XS4ALL Internet

XS4ALL internet is thuis en buitenshuis beschikbaar. Naast vast internet wordt 4G internet aangeboden voor als men onderweg of op locatie is. Internet Onderweg op het 4G-netwerk wordt als veiliger dan het openbare wifi beschouwd. XS4ALL heeft vier verschillende Internet Thuis & Onderweg pakketten, die in prijs variëren vanwege de verschillende download- en uploadsnelheden. XS4ALL onderscheidt Internet Compact (download tot 20 Mbit/s, upload tot 2 Mbit/s), Internet Smart (download tot 50 Mbit/s, upload tot 5 Mbit/s), Internet Plus (download tot 100 Mbit/s, upload tot 10 Mbit/s) en Internet Pro (download tot 500 Mbit/s, upload tot 500 Mbit/s).

Alle vier pakketten zijn inclusief Internet Onderweg Plus, waarbij 1 GB aan data per maand standaard beschikbaar is. Tegen meerkosten is uitbreiding tot 10 GB data mogelijk, waarbij de eerste zes maanden € 10 korting wordt gegeven. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht als de databundel op is. In plaats hiervan wordt de internetsnelheid verlaagd naar 128/64 Kbit/s, waarna in de volgende maand de gebruikelijke hoge snelheid weer gebruikt kan worden.

De prijzen van de vier internetpakketten van XS4ALL lopen op van € 42,50 per maand voor pakket Compact (eerste 3 maanden € 32,50 p/m) tot € 51 per maand voor pakket Smart (eerste 3 maanden € 40 p/m), € 61 per maand voor pakket Plus (eerste 3 maanden € 40 p/m) en € 71 per maand voor pakket Pro (eerste 3 maanden € 40 p/m). Men krijgt altijd het beste internet. Als er bijvoorbeeld zowel glasvezel als ADSL aanwezig is, wordt het snellere glasvezelnetwerk aangeboden.

De opties van XS4ALL

XS4ALL InternetXS4ALL internet wordt geleverd met de FRITZ!box, een innovatief modem voor draadloos internet dat in bruikleen wordt gegeven en een waarde heeft van € 199. Hiermee is men zowel thuis als op het werk verzekerd van een draadloos netwerk, waar eenvoudig externe harde schijven en printers op kunnen worden aangesloten. Bij het bestelde internetpakket ontvangt men tevens een 4G-simcard, die in een smartphone of tablet met een sim-ingang kan worden gestoken. Tegen een eenmalige meerprijs kan ook worden gekozen voor een internetstick met usb-poort of een mobiel modem als persoonlijke internet-hotspot.

Het internetpakket van XS4ALL is inclusief een licentie van F-Secure (met gratis updates) voor drie computers of devices. Hiermee is men optimaal beveiligd tegen virussen en spyware, identiteitsdiefstal en onveilige websites. Bovendien is er een firewall tegen hackersaanvallen, blokkering van spam en phishing-mails en ouderlijk toezicht op het internetgebruik van de kinderen.

XS4ALL Aansluiten

XS4ALL internet kan zelf worden aangesloten aan de hand van een duidelijke installatiehandleiding, maar men kan er ook voor kiezen om gratis een monteur thuis of op kantoor te laten komen. De monteur installeert het internetpakket en zorgt er vóór vertrek voor dat alles werkt. Desgewenst kunt u tegen eenmalige meerkosten al binnen een dag online zijn. XS4ALL is door het consumentenpanel MarketResponse al vijf jaar op rij uitgeroepen tot klantvriendelijkste internetprovider vanwege het hoge serviceniveau, 7 dagen per week.

⚠️ Actie van de maand: Netflix én Videoland 12 maanden cadeau bij Ziggo - Bekijk Aanbieding >